Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Supercom oferă gratuit pubele galbene pentru reciclarea deșeurilor plastic-metal. Cum pot fi procurate?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Supercom pune la dispoziția locuitorilor din Bistrița-Năsăud, în mod gratuit, pubele galbene de 240 de litri folosite pentru depozitare deșeurilor reciclabile din plastic și metal. Cei care doresc să intre în posesia europubelelor pot să si le procure deplasându-se la sediul companiei din Bistrița, Drumul Cetății 11 în baza buletinului de identitate, informează Supercom sau în situații speciale să solicite să le fie livrate acasă, în baza unei programări.

Persoanele fizice care nu detin deja o asemenea pubela sunt asteptate la sediul Supercom (str.Drumul Cetatii, nr.11), in vederea primirii uneia, in intervalul orar 08:00-17:00, de luni pana vineri. Pentru situatii speciale, exista varianta ca in baza unei solicitari facuta la dispeceratul Supercom (telefon: 0263.944/tel verde:0800800268), sau pe adresa de email bistrita@supercom.ro, europubela galbena sa fie livrata la domiciliu, potrivit unei programari” informează Supercom SA .

Cetatenii primesc europubelele gratis, doar in baza cartii de identitate si semnarea procesului verbal de predare-primire. In cazul celor care solicita distribuirea la domiciliu este util ca o copie a cartii de identitate sa fie trimisa odată cu solicitarea, pe adresa de email bistrita@supercom.ro, in vederea întocmirii procesului verbal de predare-primire” precizează operatorul de salubritate.

 

Share.

Lasă un comentariu