Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A mai evadat unul din arestul de la domiciliu. A ieșit să se răcorească și a bătut o tânără în casa ei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Arestul la domiciliu ca măsură preventivă, în absența unor mijloace de monitorizare permanentă, pare apă de ploaie în mult cazuri. În decurs de câteva zile polițiștii bistrițeni au anunțat două cazuri în care deținuților de la domiciliu nu le-a păsat de măsura dată de judecători. 

Sâmbătă seara un tânăr din Viișoara, Sorin Marcel V. (20 de ani) arestat la domiciliu s-a dus să-și caute un prieten cu care avea ceva dispute de tranșat. Nu l-a găsit acasă, în schimb a pătruns în casa acestuia și s-a răfuit cu mama și mai ales cu sora amicului, pe care a luat-o la bătaie.  Femeile au chemat poliția prin 112 însă au refuzat să depună plângere împotriva agresorului. Polițiștii însă  l-au reținut la miezul nopții  pentru evadare, după ce au constatat că a încălcat arestul la domiciliu si l-au dus iar în fața judecătorilor. Judecatorul de serviciu l-a trimis duminică în arest pentru 30 de zile deocamdată.

Solutia pe scurt, în cazul său: ”În baza art. 226 C.pr.pen. rap. la art. 223 alin. 1 lit. d C.pr.pen.  admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistriţa în dosar penal nr. 3415/P/2022 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului VSM, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de evadare, prev. de art. 285 alin. (3) lit. c) C.pen. cu aplicarea art. 41 alin. 1 C.pen., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 27.11.2022 si până la data de 26.12.2022, inclusiv”

Este al doilea caz de evadare de la domiciliu din ultimele zile. Vineri, 25 noiembrie instanța de drepturi si libertăți l-a trimis în arest preventiv tot pentru evadare pe un tanar de 24 de ani din Ciosa, care a fost prins ca a fentat arestul la domiciliu după o escapada cu mașina în care a distrus gardul unei proprietăți. Tânărul, care a fost prins de nenumărate ori conducând făra permis, mașini neînmatriculate, fusese trimis in arest la domiciliu de un alt complet care așa a crezut ca se va calma.

”Evadatul”de la domiciliu e înapoi în arestul poliției. Nu se poate opri din condus deși are deja câteva dosare penale pentru șofat fără permis

 

Foto coperta: Inturda.ro

Share.

About Author

Lasă un comentariu