Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Premieră de 1 Decembrie: prima femeie înaintată la gradul de colonel la jandarmii bistrițeni

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Inspectoratul Județean de Jandarmi anunță că odată cu avansările de Ziua națională a României unitatea are în componență prima femeie colonel din istorie.

E vorba de colonelul Cristina Gherasim, ridicată în rang alături de 9 camarazi care au beneficiat de această procedură înaintea termenului, cu ocazia Zilei Naționale. ”             ”La sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistriţa-Năsăud a avut loc ceremonialul de avansare în grad și acordarea de recompense pentru cadrele militare, cu ocazia Zilei Naționale a României.  Colonel Furnea Florin – inspectorul șef al inspectoratului a prezentat ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim, pentru 10 cadre militare (doi ofițeri și 8 subofițeri), care îndeplinesc condiţiile legale şi care au obținut rezultate foarte bune în activitatea desfășurată. Printre colegii care au fost avansați se află și doamna Cristina Ghermanprima femeie colonel din istoria Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud ” informează Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Potrivit prevederilor legale în vigoare avansarea în gradul următor a jandarmilor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în grad, se poate face cu ocazia Zilei Naţionale a României sau a Zilei Jandarmeriei Române, informează comunicatul jandarmilor

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu