Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Incendiu devastator în Teaca: un bărbat de 54 de ani scos din casa in flăcări cu arsuri pe 80% din corp

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O casa a fost mistuită de flăcări miercuri dimineața, iar un locatar a fost scos de pompieri în ultimul moment, în stare de inconștiență, cu arsuri extinse pe aproape tot corpul. Pompierii nu au stabilit încă de la ce a pornit incendiul devastator.

Incendiul se manifesta generalizat atunci când au ajuns în Archiud (Teaca) pompierii militari de la Lechința,   prima intervenție fiind asigurată  de pompierii voluntari de la SVSU Teaca. Voluntarii sunt și cei care au reușit să scoată din casă victima surprinsă de incendiu.

Bărbatul de 54 de ani era inconștient atunci când salvatorii au reușit să ajungă la el și să-l scoată din incendiu. Victima a fost preluată de echipajul de terapie intensiva mobila SMURD, intubată si transportată către Spital. Era conștient, însă are arsuri teribile, pe aproape tot corpul, în jur de 80% din suprafața corporală, potrivit ISU BN.

”Incendiul a fost localizat în limitele găsite și se lucrează pentru lichidarea focarelor și înlăturarea elementelor de construcție care prezintă riscul de prăbușire. Au ars mai multe încăperi și acoperișul construite preponderent din material lemnos, pe o suprafață aproximativa de 50 mp.” mai informează ISU

Incendiul a fost oprit înainte ca acesta sa se extindă la vecinătăți, precizează sursa citată care precizează și că nu a fost stabilită deocamdată sursa incendiului.

 

Foto/video: ISU BN

Share.

Lasă un comentariu