Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Și-au zdrobit mașinile pe drumul Orheiului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O ciocnire între două autoturisme pe DJ 172 G în localitatea Orheiul Bistriței, sâmbătă după amiaza a trimis șoferul uneia dintre acestea în spital. Potrivit polițiștilor mașina unui șofer de 39 de ani din Orhei a intrat în coliziune cu o alta condusă de o tânără de 21 de ani

Mașinile celor doi șoferi au fost serios avariate în urma coliziuni. Din primele informații în mașini nu se aflau decât șoferii acestora.  Bărbatul a avut nevoie de spitalizare după accident, fiind transportat de echipajul Ambulanței la UPU Smurd, informează ISU.

Potrivit polițiștilor mașinile veneau din sens opus, autovehicolul bărbatului de 39 de ani fiind cel care a lovit mașina tinerei: ”Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din localitate, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din directia opusă, de o tânără de 21 de ani, din Budacu de Sus. În urma accidentului a rezultat rănirea bărbatului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă” a transmis IPJ BN.

Foto ISU BN

Share.

Lasă un comentariu