Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce reactie a avut ministrul Energiei după ce George Simion i-a sabotat conferința chiar în minister

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, pus în dificultate mai bine de o oră astăzi  în clădirea propriului minister și obligat să întârzie la propria conferință de presă de prezența liderului AUR, George Simion a declarat după ce jandarmii l-au îndepărtat pe turbulent că acesta este o trompetă a Rusiei.

Ministrul Virgil Popescu a declarat luni, când a reușit să-și țină în sfârșit conferința de presă după scandalul făcut de liderul AUR la conferinţa de presă anunţată la sediul ministerului, că Simion ”nu este decât o trompetă a ruşilor, a lui Putin, care acţionează împotriva statului român” şi a precizat ca acesta a ținut sa provoace scandal exact în ziua în care  România, alături de toate țările UE  nu mai importă ţiţei rusesc .

Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ, așa că decizia înțeleaptă a fost să amânăm conferința până când persoana a părăsit instituția. Ce a făcut astăzi George Simion a fost bătaie de joc. (…) a mai spus ministrul Virgil Popescu, care a devenit țintă pentru  liderul AUR și în Parlament, când  a ajuns chiar să-l îmbrâncească.

De data acesta potrivit jurnaliștilor de la Spotmedia.ro, George Simion a intrat nestingherit în Ministerul Energiei s-a dus în sala pentru conferințe, unde s-a așezat pe rând pe locul jurnaliștilor, apoi pe al ministrului, după care a colindat deschizând ușile prin minister până la biroul ministrului. Jandarmeria l-a scos cu greu din minister după mai bine de o oră de vociferări și live-uri făcute pe propria pagină:

Sursa foto: spot media.ro

 

Share.

Lasă un comentariu