Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Primarul din Beclean și președintele Consiliului Județean BN,veste neașteptată de Sfântul Nicolae.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primarul din Beclean, Nicolae Moldovan a aflat de Sfântul Nicolae că județul polonez cu care orașul său are legături de mai bine de un deceniu, Myślenice, l-a făcut cetățean de onoare atât pe el cât și pe președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

”Când munca ta e apreciată acasă, de către cei cărora le-o dedici, nu poți fi decât bucuros. Când însă, în străinătate, se întâmplă același lucru, e încă o dovadă că faci bine ceea ce faci. Astăzi, bunăoară, în Polonia, s-a întâmplat așa ceva. Cu mare bucurie vă împărtășesc faptul că în cea mai frumoasa zi de sărbătoare, 6.12.2022, prietenii polonezi după 10 ani de parteneriate împreună au decis să ne arate prețuirea atât mie, Nicolae Moldovan – primarul orașului Beclean, cât și lui Emil Radu Moldovanpreședintele Consiliului Judetean Bistrița-Năsăud, conferindu-ne fiecăruia titlul de ̦̆ al județului Myślenice, Voievodatul Polonia Mică.” a scris primarul din Beclean pe facebook.

Nicolae Moldovan le-a mulțumit partenerilor din Myślenice pentru colaborarea și parteneriatele cu ei: ”Mulțumesc prietenilor polonezi pentru tot ce ne-au învățat de-a lungul timpului, pentru buna lor colaborare și parteneriatele în toate domeniile!

Deodată cu noi, voi dragi beclenari și locuitori ai județului Bistrița-Năsăud, veți fi prețuiți și onorați cu această importantă recunoaștere publică” a mai scris primarul pe facebook.

Anul trecut în august o delegație cu 100 de polonezi din Myślenice au vizitat Becleanul timp de 3 zile într-un schimb de experiență pe fonduri europene:

Beclenarii au avut parte de specialități ale gastronomiei poloneze, la liber. A fost numai unul dintre momentele vizitei de trei zile a partenerilor polonezi

Share.

About Author

Lasă un comentariu