Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cel mai nou magazin LIDL deschis în Bistrița amendat de OPC: ”una scrie la raft, alta pe bonul de la casă”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Protecția Consumatorilor a amendat ultimul magazin LIDL deschis în Bistrița, cel din strada Andrei Mureșanu pentru diferențe între prețul la raft și ce a plătit în realitate consumatorul la casa de marcat, dar si pentru gramaj în minus a produselor din coș față de ceea ce scria pe etichetă, precum și pentru alte nereguli

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au făcut controlul în ajun de Mosul Nicolae și au lăsat celui mai nou magazin Lidl ”cadouri” sub formă de trei amenzi care însumate valorează 80 000 de lei plus un avertisment.

Printre neregulile enumerate într-un comunicat de presă al Comisariatului Județean de Protecție a Consumatorilor, semnat de Stelian Dolha, șeful CJPC, pentru care s-au dat amenzile  se numără:  diferența între prețul afișat la raft și cel încasat la casa de marcat,  neconcordanță între țara de proveniență afișată pe eticheta de la raft și cea menționată pe eticheta de pe ambalajul original al produselor dar și  neafișarea prețului de vânzare la unele produse expuse la comercializare sau  existența unei diferențe de gramaj în minus față de cel indicat pe eticheta aplicată produsului.

       

Magazinul LIDL a fost vizitat de inspectorii CJPC ca urmare a unei sesizări. Rețeaua LIDL a mai fost vizata de controale care s-au încheiat cu amenzi mari anul, acesta în cadrul unor tematici de control naționale. În august trei magazine din Bistrița-Năsăud au fost amendate de Protecția Consumatorilor.

Trei magazine Lidl din Bistrița au fost amendate cu 70 de mii de lei de Protecția Consumatorilor

Share.

About Author

Lasă un comentariu