Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Europarlamentar român : ” Nu are sens să ne lamentăm acum, să interzicem șnițelele și pe Mozart”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Europarlamentarul Dragoș Pâslaru, afiliat grupului RENEW a comentat imediat după votul de astăzi din JAI : ”Azi nu. Mai stăm la poarta Schengen. Austria s-a opus aderării noastre într-un joc dur care nu ține cont de criterii, ci de rațiuni politice. Migrația a fost un paravan tehnic din spatele vetoului politic al Austriei. De fapt, cifrele oficiale contrazic ”temerile” Austriei. Miza a fost, de fapt, politica internă. Guvernul de la Viena se pregătește de alegeri regionale și este cotat pe a doua poziție. De aceea ne-am trezit cu acest discurs anti extindere Schengen cu doar două săptămâni înainte de Consiliul JAI.
Plângerea la curtea Europeana de Justiție-varianta pentru România
Dragoș Pâslaru, fost ministru al muncii în Guvernul Cioloș spune si că el și grupl său ia în calcul toate soluțiile, inclusiv la Curtea Europeană de Justiție, ”pentru a contesta decizia nejustificată a Austriei. Vom pune aceste soluții pe masa Guvernului și vom colabora pentru implementarea lor.” a mai spus acesta
Europarlamentarul nu crede în varianta boicotului produselor austriece: ” Nu are sens să ne lamentăm acum, să interzicem șnițelele și pe Mozart. Trebuie inteligență și pricepere pentru a presa o decizie pozitivă în cel mai scurt timp. Pasul imediat următor este Consiliul European, unde cancelarul austriac va fi pus la zid” a mai spus Pâslaru.
Pâslaru face trimitere la declarațiile unui alt europarlamentar român, Rareș Bogdan, care a cerut oamenilor de afaceri să-și închidă conturile la băncile cu capital austriac.
Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu