Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Directorul unei mari companii anunță că nu va mai prelungi contractele cu partenerii austrieci

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Curg reacțiile din România la opoziția încrâncenată a Guvernului Austriei față de  aderarea țării noastre la Schengen. Un important om de afaceri din industria cărnii, care conduce una dintre cele mai mari firme de mezeluri din România a anunțat pe facebook că pe lângă boicotul personal al produselor și serviciilor austrice ia în calcul să nu mai prelungească niciun fel de contracte cu firmele cu actionariat austriac.

Administratorul Elite SRL din Sebeș, Voicu Vușcan a scris pe pagina sa de facebook că e momentul să întoarcem foaia  :”Poate aceasta palma, pe care o luam azi, va reusi sa ne trezeasca, si sa nu mai fim acel popor de tampiti, despre care vorbea Petre Tutea”. 

Vușcan a mai scris și că este momentul să lovim fiecare cu ce arme avem pentru a protesta față de ce ni se întâmplă : ”Daca se intampla ceea ce toata lumea prefigureaza, dupa ziua de astazi, nu imi va fi dor de Viena, de ski in Austria, de OMV, Petrom, Omniasig, Raiffaisen, BCR, Pfanner, Atomic, Fischer, Frey Wille, Julius Meinl, Humanic, Red Bull, Swarovski. Am fost buni 30 de ani sa platim dobanzi bancilor austriece, sa le dam pe nimic petrol, gaze si paduri, sa cheltuim la Parndorf si ski in Austria. De la 1 Ianuarie, nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firma cu actionariat austriac.( …) suntem romani, este momentul sa intoarcem foaia, si sa lovim fiecare dintre noi, cu armele pe care le avem” a mai scris patronul Elite SRL, una dintre cele mai mari firme de mezeluri din România.

Share.

Lasă un comentariu