Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

A păcălit un pensionar din BN prin metoda ”accidentul”dar a murit într-un accident de mașină imediat după ce a luat banii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

”Cine săpa groapa altuia, cade singur în ea” s-a transpus în mod bizar  în cazul unei înșelătorii pusă la cale de doi suceveni împotriva unui pensionar din Sânmihaiu de Câmpie. Unul dintre escroci a sfârșit într-un accident de mașină, sâmbătă, pe o șosea din județ după ce l-a păcălit pe un localnic să-i dea peste 10 000 de lei pe motiv ca fiul acestuia ar fi fost grav rănit într-un accident. Poliția cercetează deocamdată ițele încurcate ale acestei povești, pentru ca a doilea suspect a dispărut de la accident.

Cu banii în mașină, în jur de 10100 de lei luați de la un pensionar din Sânmihaiul de Câmpie, căruia i-au spus  ca sunt trimiși de fiul acestuia care ar fi  suferit un grav accident de circulație și măștile pe față , doi suceveni au gonit sâmbătă către casă, dar n-au ajuns departe.

Cei doi tocmai dăduseră lovitura aplicând metoda lor de înselătorie preferată și se grăbeau să scape până se prinde victima lor că a fost păcălită. Măștile de pe față au atras însă atenția polițiștilor din trafic, care intrigați le-ar fi făcut semn să oprească, undeva pe DJ151.  Pentru ca n-au făcut-o, polițiștii  au pornit-o în urmărire după acestia, potrivit unui comunicat de presă a poliției Bistrița-Năsăud. Într-o curbă, cu poliția pe urme șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat de câteva ori. Când au ajuns polițiștii la locul accidentului  au mai găsit doar mașina pe câmp, iar unul dintre ocupanții acesteia, un bărbat de 33 de ani zăcea în afara carosabilului. A fost chemată ambulanța, aplicat protocolul de resuscitare, însă bărbatul nu si-a mai revenit si a fost declarat decedat la locul accidentului.

În mașina acestuia au fost găsiți banii, care s-au dovedit că erau luați de la pensionarul păcălit. Cel de-al doilea ocupant al mașinii a fost de negasit în aceeași zi, iar polițiștii n-au stabilit deocamdată care dintre ei, victima sau celălalt, conducea mașina. Cercetările în acest caz bizar continuă.

Citiți comunicatul de presă al IPJ Bistrița-Năsăud în aces caz:

”La data de 10 decembrie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința aflați în serviciul de patrulare au observat un autoturism care se deplasa pe raza localității Sânmihaiu de Câmpie, în care aveau informații că se află o persoană bănuită de comiterea unei înșelăciuni prin metoda accidentul.
În fapt, în seara de 9 decembrie a.c., un bărbat de 80 de ani, din Sânmihaiu de Câmpie a înmânat suma de 10.100 de lei unui bărbat care, inițial l-ar fi contactat telefonic, s-ar fi recomandat a fi personal medical, spunându-i că fiul lui a fost implicat într-un accident rutier.

Polițiștii au efectuat semnalele de oprire autoturismului în cauză, în care au fost observați conducătorul auto și un pasager, ambii mascați, însă șoferul nu s-a conformat, continuându-și deplasarea. La un moment dat, în intersecția Drumului Județean 151 cu Drumul Județean 154D, autoturismul s-a răsturnat pe un câmp. La fața locului, a fost identificată în afara autoturismului, o singură persoană, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus, județul Suceava, care din nefericire era decedat.

În autoturism au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor un plic cu suma de 10.100 de lei. Cercetările în acest caz sunt continuate în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele ei.”

Imagine arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu