Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

ACȚIUNEA ARTIFICIILE: 30 000 de petarde și alte materiale pirotehnice confiscate de la o firmă din Bistrița. Confiscări și dosar penal și la Livezile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O firmă din Bistrița care vindea ilegal materiale pirotehnice s-a trezit cu peste 30.000 de petarde si alte elemente din aceeași categorie confiscate, anunță un comunicat de presă al Jandarmeriei în timp ce ieri un locuitor din Livezile s-a ales cu dosar penal si confiscare după ce polițiștii i-au găsit artificiile la vânzare operată din portbagajul mașinii. Jandarmii și polițiștii atrag atenția că fac controale permanente într-o campanie intitulată ”Foc de artificii”.

Jandarmii au anunțat în această dimineață că au confiscat peste  30.000 de materiale pirotehnice, expuse la vânzare într-un magazin din Bistrița, fără respectarea prevederilor legale în vigoare. Jandarmii au confiscat marfa pentru care agentul economic nu avea drept de comercializare și au trimis actele polițiștilor pentru sancțiuni la regimul materiilor explozive. Artificiile si petardele confiscate  valorau în acte 22.628 lei

Polițiștii au confiscat de la un bărbat 70 de kg de articole pirotehnice

Un bărbat de 61 de ani care s-a dus la Piața din Livezile cu materiale pirotehnice pe care nu avea dreptul sa le comercializeze  s-a trezit cu toata marfa, 70 de kg, confiscată și ci deschiderea unui dosar penal.

El a căzut în plasa unei descinderi făcută cu mascații de polițiștii de la Arme și Muniții care avea acțiune specială decontrol.  din categoriile P1 și F1, deținute într-un  autoturism, fără respectarea normelor legale în domeniu. Vânzătorul de ocazie  avea în portbagajul mașinii  cantitatea de 70 kg de articolele pirotehnice din categoriile F1 și P1. Pentru asemenea operațiuni de vânzare fără autorizare pedeapsa poate ajunge la închisoarea de la 3 luni la un an.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu