Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

TRAGIC: Tânărul clujean căutat toată noaptea în jurul Bistriței a fost găsit mort. Tânărul, dat dispărut aseară, s-a spânzurat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cele mai sumbru scenariu s-a adeverit în cazul tânărul clujean, de 29 de ani căutat toată noaptea de voluntari, polițiști și jandarmi în pădurile din zona Sigmirului, localitate componentă a Bistriței. Răzvan Robert Roba a fost găsit mort joi, în jurul orelor 11, 00 dimineața de una din echipele de căutare într-o pădure din zona Văii Măgherușului. Polițiștii spun că tânărul a fost descoperit spânzurat.

Tânărul clujean, de meserie IT-ist se afla la casa de vacanță a familiei din Sigmir de mai multe zile alături de părinții săi, de unde a plecat miercuri după amiaza într-o plimbare cu cățelul familiei după el, așa cum obișnuia să facă frecvent.

De data aceasta, miercuri seara Răzvan  nu s-a mai întors, acasă ajungând doar cățelul. Familia a decis sa-l dea în căutare generală, pentru ca a presimțit ca s-a întâmplat ceva grav, în condițiile în care tânărul, care era destul de deprimat în ultimele zile, și-a lăsat acasă telefonul mobil de care era nedespărțit. Sperau să fi plecat înapoi la Cluj sau în altă parte cu o mașină de ocazie, însă speranțele s-au năruit joi dimineața, când vestea că nu mai e în viață a cazut ca un trăznet.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu