Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ce spune bistrițeanul Alin Seserman despre plecarea din funcția de secretar de stat de la Mediu? Eliberarea din funcție -publicată ieri

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bistrițeanul Alin Seserman nu mai este de vineri, 16 decembrie, secretar de stat la Ministerul Mediului, funcție în care a fost numit în februarie anul acesta, la recomandarea PNL Satu Mare, filială pentru care a fost consultant politic. Eliberarea din funcție a lui Alin Seserman a apărut deja în Monitorul Oficial de vineri seara.

Contactat de Bistrița Express, Alin Seserman spune că eliberarea din funcție s-a făcut în urma solicitării sale, după ce și-a anunțat intenția de a demisiona din motive personale: ”am anunțat că intenționez să demisionez încă de luna trecută, am rămas doar până ce filiala care m-a nominalizat a desemnat un înlocuitor în funcție, iar acesta a trecut de procedurile de verificare. Din punct de vedere personal era complicat: soția mea locuieste în Bistrița, băiatul meu e în Cluj, eu eram la București, iar în weekend trebuia sa ajung inclusiv în Satu Mare. E o decizie personală” a mai spus Alin Seserman.  În Ministerul Mediului a avut în subordine Fondul de Mediu și coordonări in comitetul interministerial PNRR ” când am ajuns eu în Minister, Fondul de Mediu era complet blocat, între timp am organizat licitații, (…) acum s-a urnit, din 2023 va funcționa pe pilot automat” a mai spus acesta.

Alin Seserman are licența în Știința Politice la UBB și din 2015 un doctorat la Universitatea Babes Bolyai, A fost timp de mai multe mandate consilier local PDL și apoi PNL în Bistrița, a candidat la Primăria Bistrița în 2016 ca independent, după care a făcut consultanță politică. În Guvernul României a mai lucrat în anul 1997 când a fost expert guvernamental.

Bistrițeanul Alin Seserman a fost numit secretar de stat la Ministerul Mediului

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu