Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Lorant Sas: ”Politica nu este doar despre atacuri publice, ci despre a furniza reușite concrete”. Ce reușită la buget au obținut parlamentarii REPER?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Deputatul Lorant Sas a scris pe facebook despre una din victoriile obținute în bătălia din parlament pentru bugetul din 2023, respectiv despre fonduri suplimentare pentru liceele agricole. ”Politica nu este doar despre atacuri publice, ci despre a furniza reușite concrete” a scris parlamentarul într-o postare pe facebook în care amintește despre reușita REPER ”La propunerea parlamentarilor REPER, mai multe licee din județul Bistrița-Năsăud, precum și din restul țării, vor beneficia de fonduri suplimentare în cursul anului 2023.
Am reușit să convingem parlamentarii din celelalte partide să susțină alocarea de bani suplimentari pentru liceele agricole, tehnologice, sau cu specializare auto. Este vorba despre instituțiile care pot pregăti forță de muncă calificată pentru domenii esențiale, astfel încât să putem avea o economie competitivă în anii următori.
Este, în același timp, despre a susține tinerii din medii defavorizate și a nu lăsa pe nimeni în urmă. REPER va continua o politică a realizărilor concrete, dincolo de sloganuri și scandal public” a scris Lorant Sas.
Share.

About Author

Lasă un comentariu