Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Arestat după ce și-a bătut fratele în stradă, în seara de Crăciun. Complice i-a fost fiul de 20 de ani cu care a ajuns după gratii. Ce s-a întâmplat?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un bărbat din Teaca a fost reținut împreună cu fiul său de 20 de ani în prima zi de Crăciun după ce în Ajun amândoi și-au bătut fratele mai mic, respectiv unchiul în plină stradă. Cei doi au provocat un scandal monstru și sunt acuzați pe lângă agresiune și de violare de domiciliu și tulburarea ordinii publice. Au fost reținuți amândoi și au rămas după gratii în a doua seară de Crăciun, așteptând ca procurorii sa se pronunțe în privința măsurilor preventive. Procurorii i-au lăsat acas, considerând că a fost destul că au petrecut o zi de Crăciun în arestul poliției. Se pare ca păruiala fratelui mai mic nu este la primul episod.

Polițiștii  au decis inițial stabilirea doar a unui ordin de restricție pe numele celor doi, după bătaia din dimineața zilei de  25 decembrie aplicată  în plină stradă fratelui agresorului de 48 ani. După ce au extins cercetările polițiștii au realizat că fratele mai mare nu era la primul episod de violență împotriva acestuia, lista abuzurilor fiind mai lungă și au decis arestarea preventivă a bărbatului de 48 de ani și a tânărului său complice. În plus cei doi s-au ales si cu amenzi de câte 1000 de lei fiecare, pentru tulburarea liniștii publice.

Amândoi agresorii, tata și fiu au ajuns luni  în fața unui procuror pentru stabilirea de măsuri preventive, însă acesta nu a stabilit măsuri preventive, considerând că 24 de ore în arest e suficient deocamdată pentru cei doi  ”Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit” informează IPJ. Se pare ca nu e primul scandal în care agresorul și-a luat la bătaie  fratele mai mic.

Sursă foto: arhivă

Share.

About Author

Lasă un comentariu