Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Fostul boxer Ovidiu Cherecheș, aflat după gratii, a mai făcut o încercare de a scăpa de condamnarea la închisoare. Ce s-a întâmplat?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul boxer Ovidiu Ciprian Cherecheș a mai făcut o încercare de a scăpa de pedeapsa cu închisoarea de doi și șapte luni la care a fost condamnat la sfârșitul lunii noiembrie, după ce a agresat un polițist, pe care l-a bătut în propria curte până l-a  băgat în spital, și i-a distrus telefonul  în care acesta avea stocate compromițătoare, video, pentru un client de-al său.

Încarcerat în Penitenciarul Bistrița, Cherecheș a introdus la Curtea de Apel, prin avocații săi un recurs în anulare al sentinței care l-a trimis în închisoare pentru mai bine de doi ani Recursul în anulare judecat în urmă cu o săptămână de un complet al Curții de Apel Cluj a fost respins ca inadmisibil de judecători. Singurul efect al recursului în anulare obținut a fost acela că fostul boxer și bodyguard are de plătit acum încă 2000 de lei polițistului cu care s-a judecat pentru noile cheltuieli de judecată și încă 400 de lei cheltuielile sale judiciare. Bani se adaugă celor 40 000 de euro daune morale  pe care boxerul devenit bodyguard este obligat sa-i plătească polițistului plus alți 15500 de lei cheltuieli de judecată stabilite prin decizia Curții de Apel din 29 noiembrie. Cherecheș n-are voie sa se apropie de victima sa ori de  familia acestuia și nici sa-i contacteze în vreun fel încă cinci ani.

Faptele pentru care a fost condamnat Cherecheș, aflat la această oră în Penitenciarul Bistrița s-au petrecut acum 5 ani, în 6 noiembrie 2017. Atunci fostul boxer a pătruns în curtea fostului polițist și în fața familiei acestuia  l-a bătut după care i-a luat telefonul pentru a șterge o filmare compromițătoare a unui notar, clientul său, surprins in compania unei prostituate într-o mașină. Loviturile aplicate polițistului au necesitat 55 de zile de spitalizare si o operație  la Secția Chirurgie Orală și Maxilo-Facială a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca.

Înainte de pronunțarea sentinței definitive în cazul petrecut acum 5 ani, Cherecheș a fost implicat, în noiembrie anul acesta într-o altercație într-un club din Bistrița pentru care asigura serviciile de paza si protectie prin firma sa, poveste din care s-a ales cu un alt dosar penal si cu o măsură de control judiciar. În altercația din club fostul boxer s-a bătut cu un cunoscut antrenor de box și kickboxing, consilie municipal, Ionel Burduhos.

Ce măsură au stabilit procurorii în cazul foștilor boxeri care s-au încăierat în clubul din Bistrița? Ce anunț a făcut PSD în cazul unuia dintre aceștia, consilier local?

Fostul boxer implicat în scandalul din Sky Club e cercetat și pentru prestarea de servicii de protecție fără atestat

Share.

About Author

Lasă un comentariu