Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Toate orașele din Bistrița-Năsăud intră în Noul An cu focuri de artificii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Toate cele patru orașe din județ încep Noul An, 2023 cu focuri de artificii. Dacă la Bistrița focurile de artificii sunt prefațate dar și urmate de concerte pe Pietonalul orașului, în celelalte trei orașe, accentul cade pe jocul de artificii .
Întâlnirea anunțată de primarii celor trei orașe este la ora 23,45 în fața sediilor primăriilor sau din Beclean, Sângeorz Băi, respectiv în Parcul Central în Năsăud
Vă invit cu bucurie sâmbătă, 31 Decembrie, în centrul orașului în fața sediului Primăriei Beclean începând cu ora :, să sărbătorim împreună trecerea în Anul 2023 cu focuri de artificii. ̆ ̦ ̂! ̦ !” a scris pe facebook Nicolae Moldovan, primarul din Beclean în invitația postată pe facebook.
Tot 23,45 a anunțat si primarul Năsăudului
Dorin Vlașin, primarul din Năsăud i-a invitat pe locuitorii orașului tot la ora 23,45, tot prin intermediul rețelei de socializare: Dragi năsăudeni, Iată că încă un an dificil, plin de provocări, dar și de realizări importante, se încheie. În speranța unui An Nou mai bun, vă invit mâine seară cu drag să pășim împreună în 2023, în Parcul Central al orașului, începând cu ora 23:45. Haideți să ne bucurăm împreună de trecerea în noul an, să admirăm focul de artificii și să ciocnim un pahar de șampanie cu cei dragi! 
La mulți ani năsăudeni, la mulți ani Năsăud!” le-a transmis primarul Vlașin.
Primarul interimar din Sângeorz-Băi, Cătălin Bota a folosit tot rețeaua facebook pentru a-i chema la spectacolul focului de artificii pe locuitorii orașului: Dragi sângeorzeni, În noaptea dintre ani vă invităm în fața Primăriei pentru a ne bucura de un minunat foc de artificii. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru a marca și aniversa momentul dintre ani împreună, sub un spectaculos foc de artificii.”
Share.

Lasă un comentariu