Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Programul de colectare a deșeurilor în 2023 începe în 2 ianuarie. Calendarul colectării reciclabilelor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
În luna ianuarie 2023, programul de colectare a deșeurilor în județul Bistrița-Năsăud începe de luni, 2 ianuarie, anunță ADI Deșeuri. Colectarea deșeurilor reciclabile în Bistrița și localitățile componente începe miercuri cu hârtie și carton depozitabile în sacul albastru.

Pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reciclabile în ianuarie este următorul:
– 04 ianuarie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie /carton;
– 11 ianuarie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
– 18 ianuarie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic/ metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ” informează ADI Deșeuri.

Nu depuneți deșeurile reciclabile în containerele semi-ingropate!

ADI Deșeuri vă recomandă cu insistență să nu mai depuneți deșeurile reciclabile la platformele de colectare cu containere semi-îngropate din zonele de case, în condițiile în care colectarea se face la poarta casei iar platformele de colectare  nu mai sunt deservite de operatorul de salubritate Supercom.

”Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recipienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte.
Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pentru anul 2023, pentru fiecare localitate din județ, accesând site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Share.

Lasă un comentariu