Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Bistrițeanca Geea Balazsy Titieni, fosta președintă județeană de la PMP a fost numită secretar general adjunct într-un minister. premierul a semnat numirea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La 5 luni de când a pierdut funcția de secretar general al Institutului național de Administrație, Geea Balazsy Titieni, fostă președintă județeană a PMP imediat după înființarea partidului, a fost numită într-o funcție guvernamentală.

De data aceasta bistrițeanca a fost numită pentru 6 luni secretar general adjunct la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.  Numirea a apărut în Monitorul Oficial din 30 decembrie 2022 sub semnătura premierului Nicolae Ciucă, iar numele bistrițencei este trecut deja în tabelul conducerii Ministerului Cercetării, pe a 7-a poziție după cele ale ministrului, secretarilor de stat, subsecretarilor si secretarului general.

Geea Balazsy Titieni, de profesie jurist a fost timp de 6 ani secretar general în Institutul Național de Administrație. Pe noua funcție a fost numită prin detașare pentru o jumătate de an de la AJOFM Bistrița-Năsăud, unde ar fi fost consilier superior, potrivit deciziei de numire:

”DECIZIE nr. 588 din 29 decembrie 2022 privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare, de către doamna Geea-Rossana Balazsy-Titieni a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării

EMITENT
  • PRIM-MINISTRUL

Publicat în  MONITORUL OFICIAL nr. 1276 din 30 decembrie 2022

Având în vedere propunerea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării formulată prin Adresa nr. 4.334 din 23.12.2022, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/36.379/MN din 23.12.2022, precum și Adresa Agenției Naționale a Funcționarilor Publici nr. 54.678/2022,în temeiul art. 29art. 394 alin. (2) lit. d)art. 397art. 502 alin. (1) lit. b) și f)art. 505 alin. (5)art. 509 alin. (3) și art. 530 alin. (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,prim-ministrul emite prezenta decizie.ARTICOL UNICÎncepând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Geea-Rossana Balazsy-Titieni, consilier, grad profesional principal, în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării pentru o perioadă de 6 luni.”

Foto:facebook Geea Balazsy

Share.

About Author

Lasă un comentariu