Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un pensionar de 74 de ani a fost prins conducând pe un drum județean cu permis falsificat. Cum s-a dat singur de gol?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un pensionar de 74 de ani din Sângeorz Bai și-a forțat norocul după ce s-a urcat în 3 ianuarie la volanul unei mașini fără dreptul de a conduce, încercând să tracteze o căruță pe un drum județean  Probabil că ar fi scăpat basma curată, dacă ar fi reușit să-și transporte ”improvizația” fără incidente. O autoutilitară s-a agățat însă, pe DJ17D, în mers, de atelajul tractat și șoferul acesteia, un bărbat de 55 de ani din Ilva Mică  s-a ales cu mașina lovită.

Poliția chemată pentru constatări le-a pus ambilor etilotestul, a ieșit negativ, însă șoferul senior n-a putut trece testul cu permisul de conducere.

Documentul arătat, un permis emis, chipurile, de autoritățile din Irlanda, s-ar fi dovedit un fals, spun polițiștii, iar în România septuagenarul nu figura, în evidențe, cu permis de conducere pentru categoria condusă. ”La faţa locului, bărbatul de 74 de ani a prezentat poliţiştilor un permis emis de autorităţile din Irlanda cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că este fals. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicule din care face parte autovehiculul condus”, precizează comunicatul de presă al IPJ. Potrivit polițiștilor, septuagenarul s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni: conducere fără permis, fals în documente oficiale și uz de fals.

foti: ilustrativă

Share.

About Author

Lasă un comentariu