Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Supraviețuitorul dramaticului accident din Telciu în care au pierit doi studenți și unchiul unuia dintre ei, e în stare gravă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Supraviețuitorul accidentului dramatic de aseară din Telciu în care și-au pierdut viata trei oameni este intubat în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență. Tânărul de doar 20 de ani a fost scos conștient din mașina proiectată în albia răului Sălăuța după ce mașina în care se afla s-a izbit de un autocar și transportat de urgență de echipajul de terapie intensivă a Ambulanței la Spitalul de Urgență din Bistrița.

Tânărul sucevean a fost supus unei operații de urgență în spitalul din Bistrița. Potrivit unui comunicat transmis de Spitalul Județean, victima, unicul supraviețuitor al accidentului este în stare gravă la Terapie Intensivă, intubat: ” a fost adus cu politraumatism, multiple fracturi costale, hemotorax, ruptură splenică, hemoperitoneu. A fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență și în prezent este internat la Secția Anestezie-Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă, sub observație și tratament de specialitate” precizează SAJ Bistrița-Năsăud.

Trei oameni, doi studenți, o tânără și un tânăr din Pojorâta și unchiul unuia dintre ei au murit pe loc în accidentul dramatic petrecut duminică seara pe DN 17 C, când mașina acestora s-a ciocnit într-o curbă cu un autocar și a plonjat în râul Sălăuța.

Citeste cum s-a petrecut accidentul:

Trei oameni au murit duminică seara în Telciu după ce un autoturism s-a izbit de un autocar. A fost activat codul roșu de intervenții

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu