Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: O tânără însărcinată a fost lovită de o mașină în fața Policlinicii din Maieru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O tânără de 26 de ani a fost accidentată grav în fața Policlinicii din Maieru de o  mașina condusă de un localnic. Tânăra se afla într-o zonă intens circulată pe DN 17 D  atunci când a fost acroșată de mașină și a rămas întinsă pe caldarâm până la sosirea ambulanței care a preluat-o pentru a o transporta la Spital. Potrivit localnicilor, tânăra este mamă a unui copil și este însărcinată.

Polițiștii l-au testat cu alcooltestul pe șoferul care conducea mașina care a lovit tânăra, un localnic de 60 de ani iar testul a iesit negativ.: ” Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 60 de ani, din localitate a accidentat o femeie de 26 de ani, din Maieru, care se deplasa în calitate de pieton.În urma impactului femeia a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul poliției orașului Sângeorz-Băi în vederea stabilirii cauzelor și modalității producerii evenimentului” a mai transmis IPJ.

UPDATE: Spitalul Județean de Urgență a precizat prin purtătorul de Cuvânt Camelia Strugariu că tânăra accidentată a ajuns la UPU-. ”Tânară însărcinată în 3 luni (este) policontuzionată în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității de domiciliu. Pacienta este conștientă și este în curs de investigație. Beneficiază de tratament și supraveghere atentă” a adaugat reprezentanta SJU.

Foto: printscreen facebook Mesagerul24

Share.

Lasă un comentariu