Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Reabilitarea unui bloc din Bistrița, prevăzut cu 3 stații de reîncărcare a mașinilor electrice, i-a băgat în ședință pe consilierii locali

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prima hotărâre de Consiliu Local adoptată în acest an în Bistrița cârpește o hotărâre  votată în octombrie anul trecut de consilierii locali, ca urmare a unor modificări cerute primăriei de Ministerul Dezvoltării pentru un proiect de reabilitare energetică a unui bloc, depus la finanțare prin PNRR. 

Proiectul este însă unul mai puțin obișnuit atât datorită dimensiunii blocului care are nu mai puțin de 11 scări, din care  6 sunt vizate de reabilitare, dar mai ales  a particularității acestuia, în condițiile în care după reabilitare imobilul va fi dotat cu trei stații de încărcare rapidă a mașinilor electrice. 

Primaria Bistrița a cerut doua stații de încărcare, softul programului a alocat trei

Consiliul Local a fost convocat de urgență după ce Primariei Bistrița i s-a cerut să modifice proiectul transmis inițial, respectiv să adauge încă o stație de încărcare rapidă față de cele două prevăzute inițial, pentru că așa prevedeau normativele pentru dimensiunile proiectului, dar și să modifice costurile finale care au devenit  6.74 milioane de lei fără tva. Modificarea operata trebuie transmisa până cel târziu în 16 ianuarie.

Proiectul pentru care consilierii locali au fost chemați în ședință deîndată vizează un bloc de pe Bulevardul Independentei, Nr. 81, Sc. F-K. D

Share.

About Author

Lasă un comentariu