Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cei trei indivizi din Lechința care au sechestrat și tâlhărit în vara anului 2021 un tânăr și-au primit pedepsele. Toți trei au ajuns în Penitenciar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cei trei indivizi din Lechința care au sechestrat și tâlhărit folosind un pistol un tânăr de 23 de ani în iulie 2021 și-au primit în sfârșit pedepsele. Toți trei au ajuns luni în Penitenciarul Bistrița, acolo unde vor trebui sa rămână mai bine de trei ani fiecare.

Polițiștii au anunțat astăzi că au dus la îndeplinire trei mandate de executare a pedepsei închisorii emise luni de Judecatoria Bistrița. Este vorba de trei tineri cu vârste între 20 și 26 de ani, toți din Lechința care au fost condamnați pentru participarea, împreună în iunie 2021 la o acțiune de sechestrare, lipsire de libertate  și tâlhărie calificată cu ajutorul unui pistol a unui alt tânăr. Practic cei trei care în timpul răpirii și sechestrării victimei într-o mașină l-au și agresat, nu l-au lăsat să plece până acesta nu le-a plătit 2000 de lei.

Cea mai mare pedeapsă a fost de 3 ani si 8 luni cu executare, cea mai mică de 3 ani si patru luni. Din pedeapsă celor trei li s-a scăzut si perioada în care au stat în arest preventiv. Cei trei au fost duși de polițiști în penitenciar pentru executarea pedepselor.

Citește despre acest caz, dar și despre ce s-a întâmplat pe parcursul cercetării:

Sechestrare cu pistolul: trei tineri reținuți după ce l-au tâlhărit și ținut cu forța pe un altul într-o mașină

Nu le-a plăcut controlul judiciar, au călcat din nou pe bec și s-au întors după gratii. E vorba de doi tineri cercetați din 2021 pentru tâlhărie și sechestrare

Primul dosar de arest preventiv

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu