Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trei transporturi agabaritice cu destinația Beclean din vama Borș vor tranzita DN 17

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Compania Națională de Drumuri anunță  că pe DN 17 via Cluj  vor rula trei transporturi agabaritice în perioada 18 ianuarie-22 ianuarie 2022 cu destinația Beclean 

Vehiculele care transportă structuri metalice intra în țară prin Vama Borș II PTF  intră pe  A3 – DN19 – Centura Oradea – DN1 – A3 – DN1F – Cluj-Napoca – Centura Apahida Vâlcele – DN1C – DN17  și ajung la Beclean.

CNADNR informează că lățimea maximă a vehiculelor este de 3,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

”Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu” transmite CNADNR.

 

Share.

Lasă un comentariu