Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tânărul care a supraviețuit oribilului accident din Telciu, soldat cu trei morți, a fost externat la 10 zile de la tragedie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tânărul de 20 de ani care a supraviețuit dramaticului accident din Telciu, în care au  murit toți ceilalți pasageri din mașină, inclusiv șoferul, a fost externat după 10 zile de la tragedie.

În tot acest timp suceveanul Daniel Rusu, adus intubat, în stare de comă, la Spitalul Județean de Urgență a fost operat de mai multe ori.

Starea sa s-a îmbunătățit rapid  după mai multe operații și a fost externat în stare bună, cu recomandarea de reveni la controale periodice în Spitalul din Bistrița: ”tânărul în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, care fusese internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în stare gravă în urma accidentului rutier din localitatea Telciu, a fost externat în cursul zilei de ieri, 18 ianuarie, cu stare generală bună.
Având în vedere traumatismele pe care le-a suferit, dar a căror evoluție a fost favorabilă, pacientul se va prezenta la control medical periodic” a informat, la solicitarea Bistrița Express purtătorul de cuvânt al SJU, Camelia Strungari.

În accidentul din seara de 8 ianuarie, produs între Telciu și Romuli, după ce mașina a intrat în derapaj, s-a izbit de un autocar și a căzut în albia Sălăuței, și-au pierdut viața pe loc doi studenți, un tânăr de 21 și o tânără de 22 de ani,  precum și unchiul șoferului, un bărbat de 40 de ani, toți din Pojorâta, județul Suceava. Singurul scos în viață din carcasa mașinii a fost doar Daniel Rusu, tânărul externat luni din secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență  Bistrița.

Citește despre accident:

Trei oameni au murit duminică seara în Telciu după ce un autoturism s-a izbit de un autocar. A fost activat codul roșu de intervenții

Share.

About Author

Lasă un comentariu