Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Policlinica din Bistrița deschide al doilea cabinet de oftalmologie. Câte specializări medicale au două sau trei cabinete in Ambulatoriul Bistrița?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Conducerea Spitalului Județean de Urgență a decis să suplimenteze cu încă un cabinet pentru specializarea Oftalmologie programul de consultații din Policlinica Bistrița, după ce unicul cabinet care acoperă specialitatea nu face față cererii crescute.
Noul cabinet cu dotări de ultimă generație este deservit de medicii Spitalului Județean de Urgență și ar urma să fie deschis din 1 februarie, precizează Gabriel Lazany, managerul SJU într-o postare pe facebook. Va funcționa la primul etaj al Policlinicii și va avea exclusiv program de dimineață. Medicii arondați celui de-al doilea cabinet sunt: șefa secție dr.. Maria Kantor și medicii Eligia Mirela Ciobotar,  Mihaela Pop și Florin Ioan Pop.
 Opt specialități medicale au cate două cabinete. Există și trei cabinete pentru o specializare
La Policlinica Bistrița funcționează cu câte două cabinete  medicale specialitățile de: Cardiologie, Ortopedie, Dermatovenerologie, Endocrinologie, Chirurgie (unul pentru Chirurgie generală, iar celălalt pentru Chirurgie plastică și reparatorie, Neurochirurgie, Chirurgie pediatrică, Chirurgie toracică) a precizat la solicitarea  Bistrița Express Camelia Strungari purtătorul de cuvânt al SJU BN.
Există chiar și trei cabinete pentru specialitatea Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice,  iar pe partea de pediatrie, există un cabinet de Pediatrie, unul de Neurologie pediatrică și unul de Psihiatrie pediatrică, a precizat sursa citată.
Niciun loc disponibil la Oftalmologie  în ianuarie
Oftalmologia este una din specializările la care obținerea unei  programări online în Policlinică a reprezentat o adevărată aventură, locurile disponibile epuizându-se repede.
De pildă, în 19 ianuarie nu există niciun loc pentru o programare până la sfârșitul lunii pe aceasta specialitate, iar pentru februarie locurile nu sunt încă afișate. La  Neurochirurgie sau Endocrinologie programul generează și opțiuni pentru luna februarie, însă pentru oftalmologie deocamdată nu exista alte opțiuni.
Bistrița Express a făcut o simulare de programare pentru toate secțiile care au cabinet în Ambulatoriul Bistrița. La ora solicitarii programarii, în dupa amiaza zilei de 19 ianuarie nu erau disponibile locuri  la Gastroenterologie, Medicină Internă, Analize Medicale, Oncologie Medicală, Boli Infecțioase. Celor care încearcă sa se programeze li se recomandă sa lase un contact pentru a fi anunțați în cazul eliberării unui loc.
Foto: facebook Gabriel Lazany
Share.

About Author

Lasă un comentariu