Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pistolar condamnat la închisoare țac-pac, la doar patru luni după ce-a băgat în sperieți angajații unui depozit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Bărbatul care a tras anul trecut cu o armă  după un utilaj agricol în curtea unui depozit din comuna bistrițeană Nușeni, băgându-i în sperieți pe toți cei care au asistat la scenă, a fost condamnat deja la trei ani și două luni de închisoare cu executare de un complet al Judecatoriei Beclean, pentru nerespectarea regimului armelor și contrabandă calificată.

A cântărit greu și faptul că omul, un localnic din comuna Matei reîntors recent în țară, a introdus clandestin arma, una neletală, în țară. 

Magistrații din Beclean s-au mișcat repede cu procesul, evident după ce procurorii DIICOT, care-au instrumentat cazul l-au expediat rapid în judecată. Judecatori au luat o decizie la doar două luni luni de la trimiterea în judecată a individului, în octombrie anul trecut.

Marius V. 40 de ani a fost încarcerat imediat după bravada  cu arma, episod petrecut în 19 august 2022 în Nușeni. Luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, sesizați după un apel la 112 au ajuns la scurt timp  la fața locului și l-au reținut pe individul care-a tras cu arma îb depozit după un utilaj agricol

Trimis în arest preventiv Marius V. a rămas după gratii și în timpul judecarii cauzei, după prelungirea succesivă a mandatului de arest.

Potrivit datelor portalului instanțelor, în 29 noiembrie 2022  a fost condamnat, după doar două termene de judecată, fără acord de recunoaştere a vinovăției, la  3 ani şi 2 luni închisoare, în regim de detenție cu interzicerea drepturilor, prevăzute de articolul 66 NCP pe o perioadă de 5 ani . A făcut apel la decizia judecătorilor, iar primul termen de judecată la Curtea de Apel este stabilit abia în aprilie anul acesta.

Citește și:

Împușcături în curtea unui depozit dintr-o comună bistrițeană : un individ a ajuns la răcoare după ce a făcut pe pistolarul

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Justițiarul în

    Sa trimitem la Beclean procesele alea care zac cu anii. La ce iute se misca merita și ei un sediu de Doamne Ajuta! Ca stau în buda aia de clădire din epoca de piatra

Lasă un comentariu