Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trupa Phoenix recital la Bistrița la Soho Music Hall, la final de ianuarie. Ce mesaj a transmis Nicu Covaci

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trupa Phoenix, cu Nicu Covaci în componență este așteptată să susțină un recital de rock clasic la Soho Music Hall, în Bistrița în 27 ianuarie. Evenimentul, pentru care biletele au fost scoase la vânzare pe Ambilet.ro a fost anunțat pe rețelele de socializare de Clubul Soho Music Hall, care a postat sâmbătă seara și un mesaj video de la Nicu Covaci, legendarul solist al trupei care anul trecut a aniversat 60 de ani de la înființare.

Concertul e programat în sala de pe strada Dimitrie Cantemir 1 de la ora 20,00. Biletul costă 99 de lei până în 26 ianuarie și 110 lei în ziua concertului.

Administratorii de la Soho Hall, care sunt la a doua tentativă de a aduce Phoenix-ul în clubul lor au scris în mesajul care însoțește invitația: ”Daca nu s-a putut din prima incercare nu va faceti griji, ne iese din a doua, asadar vineri, 27 ianuarie 2023 sunteţi invitaţi în Club Soho la evenimentul Phoenix – Classic Rock – Cântece de codru, eveniment ce propune adevăratul concept de rock cu influențe din folclorul autentic românesc, de data aceasta, însă, într-o formă încărcată de forță, cu ajutorul celor mai moderne modalități de exprimare – de la hard rock, la progresiv și până la fusion”.
Anul trecut,  în mai la Soho Music Hall a concertat trupa CARGO.

 

Share.

Lasă un comentariu