Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Motociclistul de 26 de ani, accidentat luni a fost supus unei operații neurochirurgicale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Victima accidentului de motocicletă care s-a produs luni în Lunca Ilvei, un tânăr de 26 de ani, e internat în stare gravă, în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență. Potrivit purtătorului de cuvânt a SJU, Camelia Strugariu, tânărul internat la ATI este în continuare în stare generală gravă, însă a fost supus unei operații neurochirurgicale și este sub supraveghere. ”Starea pacientului în vârstă de 26 de ani, care a suferit un politraumatism în urma accidentului cu motocicleta și care este internat în Secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, este în continuare gravă, acesta fiind intubat și ventilat mecanic.
Tânărul a fost supus unei intervenții neurochirurgicale, a fost stabilizat și beneficiază de tratament specific. a precizat joi, 25 ianuarie reprezentanta spitalului.

Stirea iinițială: Tânărul din Lunca Ilvei  a fost transportat luni la SJU de o ambulanță de terapie intensivă după ce motocicleta pe care o conducea prin comună a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o localnică de 31 de ani. ”A fost găsit inconștient, cu traumatism cranian grav și fractură deschisa de femur”. A fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița de către echipajul cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud” a anunțat după accident ISU BN.

Potrivit polițiștilor tânărul nu deținea permis de conducere iar motocicleta era neînmatriculată.

Foto: ilustrativa

Foto Credit: ziarul clujean

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu