Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Partidul REPER își organizează filialele. Premieră în lumea politica: folosesc specialiști HR în recrutare

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
REPER, noul partid înființat de Dacian Cioloș, mai mulți europarlamentari și parlamentari plecați din USR, printre care bistrițeanul Lorant Sas, e în plin proces de organizare a filialelor. 
Procesul de recrutare a membrilor se face sub coordonarea unor profesioniști HR este elementul de noutate implementat în filiale. Deja Primii membri ai filialei județene REPER Bistrița-Năsăud au fost deja admiși, iar procesul de recrutare este în plină desfășurare, , a anunțat deputatul de Bistrița-Năsăud, Lorant Sas. ”În curând, vom putea anunța înființarea primelor organizații județene și data primului congres Reper” a scris deputatul pe facebook.
Până atunci însă parlamentarii și europarlamentarii participă la discuții cu membri din filialele județene dar și din Diaspora  ”Am participat, împreună cu colegii mei deputați Oana Cambera, Cristian Ichim și Andrei Lupu, la o primă întâlnire cu actuali și viitori membri ai filialei județene Reper Mureș.
În weekend, împreună cu europarlamentarul Ramona Strugariu și deputații Simina Tulbure și Alin Prunean, am interacționat cu simpatizanții Reper Italia, în cadrul unui eveniment organizat la Roma. REPER Diaspora poate fi o forță a schimbării, uşa larg deschisă pentru toți cei care caută echilibru şi apără valori liberale într-o lume fragilizată de extreme, de război şi de lipsa dialogului dintre noi” a precizat Lorant Sas într-o postare pe facebook.
Share.

Lasă un comentariu