Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ninsoare și lapoviță toata ziua în județ. La Bistrița e prima ninsoare de anul acesta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Astăzi ninsorile au dat tonul vremii în întreg județul încă de dimineață, iar Bistrița s-a ales cu o primă ninsoare abundentă după foarte multă vreme, în orice caz prima de anul acesta.
Meteorologii anunță că pe tot parcursul zilei vremea în județ va fi închisă, vor cădea ninsori dar și lapoviță, iar vântul se va simți, mai ales către seară.  ”temperaturile maxime se vor încadra în general, între 1°C si 4°C iar cele minime de mâine dimineată, în scădere, vor coborî spre -1°C la podiş şi spre -4°C la podiş. La munte, ṣi în zonele submontane valorile vor fi negative iar aici, temporar va ninge pe tot parcursul intervalului, mai ales in masivele estice” anunță MeteoBN
 La Bistrița, ninsoarea care a început să cadă de dimineață nu se va așeza în strat de zăpada, pentru că temperaturile vor fi cu plus. ”vremea va fi in general inchisă si aici, vom avea precipitații mixte, ninsoare dar si lapovita sau chiar ploaie pe timpul zilei iar la noapte va ninge slab, trecător. Maxima zilei va urca spre 4°C iar minima zilei de mâine va scădea spre -1°C” estimează meteorologul de la Meteo BN.
Share.

Lasă un comentariu