Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un training de pregătire pentru doi salvamontiști bistrițeni s-a transformat în misiune de salvare în toată regula

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Un training de pregătire în care au fost trimiși doi salvamontiști bistrițeni i-a pus în fața unei misiuni de salvare în toată regula. S-a întâmplat în stațiunea Straja, acolo unde tinerii salvamontiști au ajuns să intervină pentru salvarea victimei unei căzături cu schiurile pe pârtie. După evacuarea victimei în condiții de siguranță cei doi au mai salvat un al doilea schior.
Doi tineri salvamontiști  trimiși de Salvamont Bistrița-Năsăud la un stagiu de pregătire în stațiunea Straja erau pe pârtie la antrenamente atunci când au fost puși în situația să intervină pentru a-i acorda ajutor victimei căzute în apropierea locului unde se aflau și care acuza dureri de bazin. Andreea Rusu și Marius Taloi au asigurat imediat zona si au cerut sprijin colegilor de la Salvamont Lupeni. I-au acordat primul ajutor rănitului și l-au pregătit pentru evacuare, moment in care, in apropiere s-a petrecut un alt accident, informează Salvamont BN.
Tot bistrițenii au solicitat o a doua echipa de intervenție pentru evacuare, iar pana la sosirea acesteia i-au acordat primul ajutor si celei de-a 2 victime. Accidentații au fost evacuați în siguranță, informează sursa citată.
Share.

Lasă un comentariu