Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Gafe în SF-ul pentru sania de vară de pe Pârtia Cocoș: în loc de Bistrița în document apare în unele locuri Sibiul. Un consilier USR a depistat confuziile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gafe într-un studiu de fezabilitate făcut de o firmă din Bihor, pentru amenajarea unei sănii de vară pe Dealul Cocoș : în documentul oficial care urmează sa fie prezentat pentru analiză în Consiliul Local Bistrița din 31 ianuarie, în loc de Bistrița este trecut orașul Sibiu la una dintre mențiuni, iar locația unde ar urma sa fie instalată sania devine Dealul Gușteriței (Sibiu).

Cu copy-paste-ul în SF-uri

Confuzia  a fost semnalată într-o postare pe facebook de consilierul municipal USR, Nicolae Pavelean, care se întreabă cum sa mai voteze un asemenea proiect în care se precizează că investiția este favorabilă Sibiului și ridică problema copy-paste-ului din astfel de documente, elaborate  pe bani mulți. De altfel documentul oficial care analizează inclusiv importanța investiției saniei din Bistrița pentru Sibiu, poate fi consultat pe site-ul municipalității : Documente sedinta 31 ianuarie

”Deci Municipiul Sibiu și zona Dealul Gușteriței. Zic, oare nu văd bine sau unde ne aflăm? Mă uit pe gem și constat totuși că suntem încă în Bistrița, dar trebuie să aprobăm un proiect pentru Sibiu. O fi normal? O fi rezultatul unui copy paste tipic studiilor astea de fezabilitate făcute pe bani mulți? Voi ce credeți?” își întreabă consilierul municipal al USR prietenii de pe facebook.

Firma cu SF-ul saniei a elaborat același document și pentru roller coasterul din Sibiu

Firma contractată pentru studiul de fezabilitate al saniei de vară, un soi de rollercoaster, este o firmă din Bihor-sat Sânmartin, Resort Planning srl, care a elaborat în 2021 și sf-ul pentru funcțiuni de agrement inclusiv sanie de vară în Sibiu, pe un amplasament de pe Dealul Gusteriței, pentru care Primaria Sibiu a plătit peste 95000 de lei, potrivit Turnul sfatului.ro. Cel pentru Bistrița a costat în jur de 79000 de lei, potrivit documentelor prezentate.

Foto: proiect sania de vara sibiu

Share.

Un comentariu

  1. Balan Marius -Horea în

    Bine ca nu a aparut CARACAL ca prea des bistritenii comparau genul asta de investitii haioase cu ghidusiile de care se auzeau la CARACAL .
    Bistrita = CARACALUL Transilvaniei, asa exclama un oras intreg in vremurile in care strutii, merele si ouale uriase de poliester asteptau turistii.

Lasă un comentariu