Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O bunicuță a fost găsită moartă în casa cuprinsă de un incendiu în Archiud

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O bunicuță de circa 86 de ani a fost găsită moartă luni în casa ei din Archiud, comuna Teaca de pompierii voluntari care au intervenit primii la un incendiu care a cuprins acoperișul unei case. Pompierii au scos bătrânica din casă, însă au ajuns prea târziu pentru victimă. Trupul acesteia nu avea semne de arsuri, însă incendiul a mistuit o parte din tavanul camerei în care se afla.

La incendiu au intervenit SVSU Teaca cu două echipaje de pompieri voluntari cu autospeciale de stingere, precum și un echipaj de pompieri cu autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Bistrița. Incendiul, cu cauză deocamdată necunoscută, a fost  a fost lichidat in limitele găsite de echipajele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teaca, informează ISU Bistrita-Năsăud.

În urma incendiului au fost afectate aproximativ jumătate din acoperișul imobilului în care a fost găsită femeia, precum și o parte din tavanul încăperii respective. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Foto ilustrativ

Share.

About Author

Lasă un comentariu