Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Lorant Sas și-a prezentat raportul înaintea debutului noii sesiuni: a inițiat 96 de proiecte legislative din care 13 sunt deja legi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În preziua  debutului noii sesiuni parlamentare deputatul de Bistrița-Năsăud Lorant Sas si-a prezentat public raportul de activitate din Parlament  din sesiunea care s-a încheiat în decembrie. Parlamentarul bistrițean înscris în urmă cu câteva luni în REPER, Lorant Sas are 93 de proiecte legislative, din care 24 în ultima sesiune iar 13  dintre inițiativele pe care le-a semnat au devenit legi.

”Astfel, public raportul de activitate pentru sesiunea anterioară. În cadrul acestuia, pe lângă datele privind activitatea mea în cadrul Comisiei pentru Industrii și Servicii a Camerei Deputaților, puteți consulta și lista priorităților legislative pentru sesiunea care începe mâine, precum și detalii despre echipa parlamentarilor REPER!” a transmis parlamentarul bistrițean pe pagina sa de facebook. În cuprinsul raportului său care face referire în special la sesiunea încheiată în decembrie 2022 Lorant Sas enumeră proiectele legislative la care este co-inițiator, și postează link-uri legate de activitatea sa din comisia de industrii din care face parte precum și proiectele legislative la care va lucra alături de colegii săi din REPER.

Comisia de industrii a avut sedință la Bistrița la invitația deputatului Sas

De altfel comisia de industrii a Camerei Deputaților din care Sas face parte încă de când a intrat în Parlament si-a desfășurat în sesiunea trecută, la finalul lunii octombrie, una dintre ședințele de lucru la Bistrița, la invitația deputatului bistrițean, iar parlamentarii acesteia au avut întâlniri cu conducerea a trei dintre marile companii din județ: Leoni, Teraplast Grup și Rombat.

Aici puteți consulta proiectele de legi inițiate de deputatul bistrițean până acum dar și proiectele la care lucrează pentru sesiunea care debutează miercuri, 1 februarie:

Bilant activitate Lorant Sas

 

Share.

Lasă un comentariu