Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Directorul Direcției Economice a Consiliului Județean e de astăzi prefect în BN. Guvernul a numit marți prefecții din două județe

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Guvernul l-a numit în ședința de marți, 31 ianuarie  prefect în Bistrița Năsăud pe Teofil Iulian Cioarbă, 43 de ani, directorul direcției economice a Consiliului Județean la recomandarea Partidului Social Democrat. Numirea lui Cioarbă a fost confirmată în brefingul de presa de după sedința de Guvern de purtatorul de cuvânt al Executivului, Dan Carbunaru. Acesta a confirmat, la întrebarea unui jurnalist, eliberarea din funcție a prefectilor din Bistrița-Năsăud (nn Mica Oprea) și Galați și numirea lui Teofil Iulian Cioarbă, respectiv Gavril Claudiu Sorin în fruntea celor două județe.

Sunt doua hotarari de guvern astăzi care vizeaza inlocuirea prefectilor de Bistrita Nasaud si Galati, si alte două hotărâri de numiri în funcțiile de prefecți a domnilor Cioarba Teofil Iulian si Gavril Claudiu  Sorin, cele două numiri de astăzi” a spus Cărbunaru.

Reamintim că Mica Oprea, fostul prefect și-a dat demisia în 12 ianuarie cu aplicabilitate din 1 februarie, în urma unui val de acuze al angajaților instituției pe care o conducea, între care de comportament dictatorial, care au culminat cu o luare de poziție la o ceremonie publica in 22 decembrie a unui fost prefect, angajat al instituției.

Noul prefect este propunerea PSD, asa cum a fost și Mica Oprea. Teofil Iulian Cioarbă este un apropiat al presedintelui Consiliului Judetean și al PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, cel care de altfel se afla și în spatele numirii Micăi Oprea,  tehnocrata pensionară care a condus timp de exact un an prefectura județului.

Share.

About Author

Lasă un comentariu