Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum să îți creezi un spațiu prietenos când muncești la birou

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Unii oameni muncesc pe teren, alții își desfășoară activitatea fizic la birou, iar alții lucrează de acasă, dar tot la un birou. Spațiul de desfășurare a treburilor zilnice diferă de la job la job, în funcție de domeniul de activitate al fiecărei companii. Trebuie să menționăm faptul că cele mai multe persoane preferă munca la birou în comparație cu munca de teren și este de înțeles, deoarece dacă punem în balanță cele doua moduri de a lucra, munca de birou prezintă mai multe avantaje decât dezavantaje.

De asemenea, există și persoane care preferă munca de birou, dar de acasă. Mai ales în urma pandemiei, mulți s-au obișnuit cu acest mod de a lucra de acasă, cu toate că la început era doar o necesitate. Oriunde s-ar desfășura activitățile, cel mai important aspect este atmosfera mediului de lucru, astfel încât performanțele să fie optime.

Se cunoaște foarte bine faptul că modul de lucru depinde foarte mult de condițiile și de mediul în care îți desfășori activitățile, de asemenea și culorile din jur te pot influența foarte mult. Dar despre asta vom vorbi puțin mai jos, după ce vă vor fi prezentate câteva dintre avantajele persoanelor care fac muncă de birou.

  1. Nu este implicat efortul fizic

Munca de birou implică cel mai mult efortul psihic. Este nevoie de multă concentrare, atenție și uneori bătaie de cap și stres, toate acestea fiind eforturi psihice, care nu ne obosesc într-o măsură în care o face efortul fizic. Acestea reprezintă un avantaj, deoarece ai mai multă rezistență, respectiv mai mult timp pentru rezolvarea task-urilor.

  1. Te poți organiza mult mai bine

Activitățile desfășurate la birou reprezintă de regulă o anumită rutină, un spațiu de lucru fix, fără prea multe schimbări, deci un loc cu care ești obișnuit. Asta îți va permite o organizare mult mai bună și amănunțită, știind exact ce ai de făcut în fiecare zi. Lucrurile de care ai nevoie sunt în același loc, acolo unde le-ai organizat tu, și poți lua orice lucru fără vreo căutare anume.

  1. Ești înconjurat zilnic de aceleași persoane

Pentru cei care lucrează de la birou, un avantaj foarte mare este faptul că ești înconjurat zilnic de aceleași persoane, cu care ești obișnuit. Acest lucru îți creează confortul de care ai nevoie pentru a te simți bine și pentru a îndeplini task-urile într-un mod cât mai plăcut.

  1. Munca în echipă

Se cunoaște faptul că atunci când suntem într-o încăpere cu mai mulți oameni, poți cere ajutorul celorlalți cu ușurință, astfel încât să nu intri în pană de idei. De exemplu poți cere părerea colegilor pentru aspectul anumitor imagini sau articole, poți întreba despre domenii în care tu nu activezi care au legătură cu demersurile dispozitivelor pe care lucrezi și vei primi informații care te ajută să îți desfășori activitatea în condiții optime.

  1. Îți poți amenaja locul de lucru cum dorești

Atunci când ai propriul spațiu în care îți desfășori activitatea, îl poți amenaja așa cum îți place ție, pentru a avea o atmosferă plăcută și pentru a avea mereu totul la îndemână. În acest mod simți că locul îți aparține și te va face să te simți mult mai bine și mai energic.

O idee foarte bună de amenajare a locului de lucru este un desk pad care să conțină și un calendar, eventual și niște imagini plăcute ochiului, care să îți dea boost-ul de care ai nevoie atunci când muncești.

Dacă și tu lucrezi la birou și vrei să îți amenajezi spațiul într-un mod cât mai plăcut și mai interesant, noi îți recomandăm calendarul-desk pad, un produs creat special pentru a da viață ideilor dumneavoastră. Și nu oricum, ci pe un material premium – piele PU, special produs pentru full print realizat de UNIKA.

Calendar si desk pad în același timp, un produs ce are dublă utilitate, extrem de practic pentru oricine. Iar faptul ca poate fi full print cu orice vă doriți dumneavoastră, îl face produsul perfect.

Acesta are formatul 69×39 cm, este flexibil, ușor de curățat și mai ales impermeabil. Tot ce ai nevoie de la un calendar-desk pad. Cu ajutorul acestui produs, munca ta va fi mai ușoară într-un mediu foarte plăcut.

 

 

Advertorial (P)

Share.

Lasă un comentariu