Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

DRAMATIC: o pensionară a murit asfixiată în casă, din cauza unui incendiu cauzat de sobă. E a doua victimă în decurs de 6 zile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O bunică de 79 de ani din Ciceu Corabia județul Bistrița-Năsăud și-a pierdut viața duminică din cauza fumului puternic degajat în încăperea în care se afla, de un incendiu declanșat de o scânteie din soba cu care se încălzea. Pompierii militari chemați în ajutor la incendiul din Ciceu Corabia (comuna Ciceu Mihăiești) au găsit- o pe femeie decedată,  cel mai probabil în urma intoxicației cu monoxid de carbon, iar echipajele medicale s-au văzut nevoite să declare decesul la fața locului.

Pompierii susțin că incendiul, pe care l-au lichidat în limitele găsite, înainte să se extindă, a fost provocat cel mai probabil de jarul sau scântei căzute din soba pe podeaua camerei construita din lemn.

Două vârstnice moarte în aceleasi condiții

În decurs de mai puțin de o săptămână pompierii din Bistrița-Năsăud s-au confruntat cu două cazuri similare: în urmă cu 6 zile, în  30 ianuarie pompierii solicitați la un incendiu în Archiud, Teaca, au găsit proprietara, o bunicuță de 86 de ani moartă în casă, fără arsuri pe corp. Si în acel caz a fost vorba de inhalare de monoxid e carbon

O bunicuță a fost găsită moartă în casa cuprinsă de un incendiu în Archiud

Incendiul provocat cel mai probabil de jarul sau scântei căzute din soba pe podeaua camerei construita din lemn. Pompierii militari au lichidat incendiul care ardea mocnit în limitele găsite, înainte sa se extinda la întreaga locuință, a precizat  ISU Bistrița-Năsăud.

Foto: ilustrativ

Share.

About Author

Lasă un comentariu