Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un șofer din Târlișua a scăpat la limită dintr-un accident în care mașina a ajuns pe plafon

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un șofer din Târlișua (40 de ani) a văzut moartea cu ochii după ce mașina sa a intrat duminică după amiaza în derapaj, s-a lovit de un cap de pod și s-a răsturnat pe plafon. Omul a avut zile și a scăpat cu câteva coaste rupte și un traumatism cranian și facial ușor. Alte două mașini ar fi fost implicate în evenimentul rutier: una ar fi rămas fără oglinda retrovizoare, în timp ce o alta s-ar fi lovit de un semn de circulație pentru a evita impactul cu mașina târlișuanului care se rostogolea, aprecizat ulterior IPJ.

Potrivit localnicilor din Agrieș comuna Târlișua, mașina  șoferului ar fi derapat din cauza criblurii de pe marginea drumului, aruncată anterior pentru deszăpezire. În momentul în care a derapat, autovehiculul ar fi lovit oglinda retrovizoare a unui alte mașini din trafic. Mașina s-a răsturnat după ce a lovit un podeț.

Șoferul, care era singur în mașină a reușit să iasă pe cont propriu  din autovehiculul  avariat serios, care, după rostogolire, s-a oprit pe plafon. Pe marginea drumului l-au găsit echipajele SMURD care  i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la Spital.

UPDATE: Potrivit polițiștilor târlișuanul a pierdut controlul mașinii într-o curbă , mașina ar fi acroșat oglinda unui alt autoturism, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod și s-a răsturnat. Șoferul unui alt autoturism care ar fi încercat să evite impactul cu acesta, a intrat în coliziune cu un indicator rutier, susține sursa citata

Toți cei trei conducători auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Foto: accidentul din Agrieș

Share.

About Author

Lasă un comentariu