Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Locatarii din zona Pasarelei nu au nici astăzi apă. Avaria din zonă, mai serioasa decât s-a estimat inițial

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Muncitorii Aquabis lucrează și marți pentru a repara conductele de apă din Bistrița din zona Libertății- Pasarelă, unde au apărut mai multe avarii care i-au lăsat luni fără apă pe locatarii străzilor din zonă. Intervențiile de ieri n-au rezolvat integral problemele la conducte, așa că Aquabis a anunțat si marți, 7 februarie întreruperea furnizării apei. Spre deosebire de ziua de luni, de data aceasta societatea de Apă-Canal nu a mai anunțat când estimează că va reuși reluarea furnizarea. 

”Astăzi 07.02.2023  de la ora 09.00 , se va sista furnizarea apei și pe străzile Libertății , Prundului , Strâmbă , Moșilor , Cantonului, Simpozionului .
Măsurile de sistare sunt necesare pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unor avarii . Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval” este anunțul făcut marți dimineața de societatea de distribuție a apei.

Lucrari si în Unirea la rețeaua de apă

Tot marți Aquabis anunță între orele 09 .00 – 14.00  sistarea furnizării apei potabile în municipiul Bistrița, CARTIER UNIREA  – str. VASILE PETRI  și străzile adiacente.

Share.

Lasă un comentariu