Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O tânără de 22 ani, condamnată la închisoare pentru că și-a înjunghiat iubitul a ajuns astăzi în închisoare. Ce s-a întâmplat?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La șapte luni după ce a fost condamnată pentru tentativă de omor, o tânără de doar 22 de ani din Viișoara a fost reținută astăzi, 21 februarie de polițiștii bistrițeni și trimisă în Penitenciar acolo unde are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare. Ea are de plătit în plus și foarte mulți bani Spitalului Județean pentru spitalizarea victimei sale, un bărbat din Bistrița, care nu are pretenții financiare pentru ce i s-a întâmplat.

Tânăra condamnată,  Raluca.V a înjunghiat de mai multe ori, un bărbat, cu care avusese o relație, în timpul unei petreceri cu mai mulți participanți, aparent fără ca acesta să o fi provocat în vreun fel la momentul incidentului, potrivit datelor din dosarul de condamnare a tinerei din Viișoara. Conform dosarului aflat pe masa judecătorilor Tribunalului Bistrița-Năsăud  care au condamnat-o, atât  tânăra cât și martorii erau băuți bine atunci când s-a întâmplat incidentul, în 6 octombrie 2020. 

De altfel bărbatul înjunghiat, care a rămas circa 20 de zile în spital după incidentul în care  a fost victimă nici nu a pretins daune civile de la fosta iubită, susținând potrivit declarațiilor din instanță că  ”nu am ce sa iau de pe ea”.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița -Năsăud, care s-a constituit însă parte civilă, a cerut recuperarea banilor cu spitalizarea și acum are de obținut mai bine de 11 mii de lei de la tânără, reprezentând costurile spitalizării pentru victima incidentului, internată în secția de Chirurgie.

Încadrarea de tentativă de omor păstrată chiar daca certificatul IML preciza că rănile n-au pus în pericol viața victimei

Deși Raluca a recunoscut faptele și a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii care au anchetat-o, iar buletinul medico-legal a stabilit că plăgile înjunghiate, mai multe, aplicate în zona spatelui nu i-au pus totuși viața în pericol victimei sale, judecatorii au considerat ca fapta fetei este tentativă de omor. Judecatorii spun în, motivarea sentinței, că lovituri repetate cu cuțitul în zona superioara a trunchiului pot duce la pierderea vieții victimei.

Relație cu năbădăi

Victima Ralucăi, un bărbat cu care aceasta avea o relație și se pare potrivit declarațiilor ar fi avut si după incident si vindecare nu era însă concubinul fetei, aceasta având încă o relație cu un văr, neagreată însă de familia ei. Episodul dramatic s-ar petrecut neprovocat, în casa unei cunoștinte comune din Sărata, acolo unde victima ar fi fost chemată chiar de Raluca. Toți erau băuți atunci când s-a petrecut incidentul, la care au asistat mai multe persoane, iar la început niciunul nu a realizat ce s-a întâmplat: ”  Într-un moment situat destul de aproape de incidentul descris anterior, însă după miezul nopţii, inculpata ##### ###### ######## care, aşa cum s-a precizat, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, urmare a consumului de bere şi coniac, a luat de pe un frigider un cuţit de bucătărie cu lama lungă de 9 cm şi a venit lângă persoana vătămată care era aşezată în şezut pe o canapea, lângă aceasta fiind martorul ##### ######. Cu toate că persoana vătămată nu făcuse nimic agresiv la adresa inculpatei, aceasta a lovit-o de 3-4 ori cu cuţitul în spate pe persoana vătămată. Iniţial persoana vătămată, aflată sub influenţa alcoolului, nu a realizat ce i se întâmplase, pentru că nici nu apucase să observe cuţitul din mâna inculpatei, dar când martorul ##### ###### a dezbrăcat victima, a realizat că fusese lovită cu cuţitul, hainele fiind pătate de sânge. Din probele administrate rezultă că, practic, loviturile aplicate persoanei vătămate au reprezentat un gest neaşteptatse precizează în rechizitoriu.

Caz tentativa omor Raluca V

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu