Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cum să alegem cele mai inspirate cadouri de 8 Martie femeilor speciale din viața noastră? Câteva sfaturi dacă nu te poți decide ce să cumperi:

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Atunci când vine vorba de femeile speciale din viața noastră, alegerea unui cadou care să le transmită cât de importante sunt pentru noi, poate deveni pentru mulți o decizie complicată. Fie ca este vorba de soția ta, mama sau fiica, de iubită sau pur si simplu de prietena de suflet, cu o bijuterie rafinată sau una minimalistă: broșă, cercei, o brățară, un pandantiv sau un semn de carte din argint, nu dai greș. Sunt cadouri atemporale care devin amintiri încărcate de emoții pentru cele cărora le dăruim. Ce e important să știm atunci când vrem sa dăruim o bijuterie, fără să cădem în banalitate, la un buget rezonabil, cum să facem alegerea și de unde.  Bistrița Express a consultat profesioniști din branșă.

Mirela V., reprezentant al  unui magazin online de bijuterii-unicat, Madammi.ro spune că bijuteriile din argint cu pietre prețioase sau semiprețioase sunt cadouri atemporale și universale: ”pot fi purtate pentru mult timp, devenind o amintire prețioasă pentru persoana care le primește. Mai mult decât atât, pot fi redăruite, aducând tradiție, emoție și bucurie pentru generații întregi” a explicat aceasta pentru Bistrița Express .

Proprietara site-ul de vânzări bijuterii Madammi.ro ne-a oferit și câteva sugestii de alegere în funcție de cea căreia îi este destinat cadoul: Daca nu vrei sa greșești în alegerea unei bijuterii, atunci când cadoul este pentru o doamna eleganta si stilată, ți-aș recomanda să alegi o broșa deosebită încrustată cu pietre naturale, un colier sau o brățara.  Dacă este vorba de o femeie cultivată dar care nu pune preț pe cochetărie, îți recomand să îi dăruiești un semn de carte din argint sau poate o pereche de cercei minimaliști este recomandarea Mirelei V.

Cardul cadou pentru magazine de bijuterii- soluție de confort dacă nu ai inspirație

În situația în care nu poți să faci alegerea pentru că te temi că ai putea da greș, poți opta pentru un card cadou într-un astfel de magazin, lăsându-i alegerea la latitudinea celei căreia îți dorești să-i cumperi o bijuterie: ”Dacă vrei sa-i faci un cadou deosebit dar nu stii efectiv gusturile persoanei, te poti îndrepta către achiziționarea unui card cadou care sa-i dea posibilitatea persoanei iubite să aleagă singura care este bijuteria care i se potrivește cel mai bine” a explicat Mirela V.

Alte sugestii de alegere a bijuteriilor de pe site-urile de profil:

Bărbații care aleg cadouri pentru soție si fiică sau fiice pot opta pentru o brățară sau un colier cu un simbol special pentru amândouă. ”Bijuteriile asortate vor rămâne o declarație plină de emoție  – un mod prin care să marcheze fiecare poveste de care își  amintesc cu drag” recomandă administratorii unui alt site de bijuterii. De pildă brățările mamă-fiică sunt printre cele mai populare tipuri de bijuterii. Modele asortate, cu diamante sau alte pietre prețioase sau semiprețioase sunt în trend: ” poți să le dăruiești, de ce nu, poate fiicei tale ori unei alte persoane dragi care a devenit de curând mama unei fetițe” Și lănțișoarele mamă-fiică sunt populare de 8 martie. Pentru a surprinde legătura dintre mamă și fiică, poți alege un model identic de pandativ cu o piatră prețioasă sau unul cu piatra lunii specifică aniversării fiecăreia.

 

Sursă foto. Madammi.ro

 

 

 

Share.

About Author

4 comentarii

  1. Ana Teodorescu în

    Intr-adevar, sunt frumuseti ce pot bucra mai multe generatii si pot fi redaruite! Super recomandari, Felicitari pentru articol si pentru alegerea bijuteriilor, sunt superbe!

  2. Magdalena Barna în

    In sfarsit un articol care imi place maxim! Felicitari, este foarte bine documentat, bijuteriile sunt de exceptie!

  3. Magda Barna în

    In sfarsit un articol care imi place maxim! Felicitari, este foarte bine documentat, bijuteriile sunt de exceptie!

Lasă un comentariu