Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Atenție, de luni mașinile nu mai pot circula pe Bulevardul Decebal nici între Zimbrului și Gării. Ce se întâmplă cu străzile adiacente?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Circulația auto pe Bulevardul Decebal va fi restricționată începând de luni, 20 martie și pe segmentul cuprins între strada Gării și Zimbrului, odată cu avansarea lucrărilor la șantierul de Reconfigurarea a Axei de transport Gării-Decebal -Andrei Mureșanu-Năsăudului, anunță municipalitatea.
Odată cu deschiderea noului șantier va fi afectată circulația și pe străzile care descarcă trafic pe acest segment. Astfel, Zimbrului, o strada foarte circulată la orele de venire si plecare de la scoală datorită prezenței celor două scoli generale si a două grădinițe va deveni cu dublu sens de circulație. Concomitent însă vor fi desființate toate parcarile de pe aceasta strada, iar staționarea va fi interzisa, Circulația va fi preluată de strada Liliacului :Pe strada Zimbrului, în perioada execuției lucrărilor, circulația între Bulevardul Republicii și str. Liliacului se va desfășura în dublu sens, se vor desființa parcările existente, iar oprirea autovehiculelor va fi interzisă pe această stradă” informează Primăria Bistrița.
Alte interdicții pe Trandafirilor 
Pe strada Trandafirilor, pe sensul dintre str. Cuza Vodă spre str. Gării, va fi interzis virajul la stânga pe prima alee spre bl. Decebal și interzis accesul după intersecția cu str. Romană.
• De asemenea, tot pe strada Trandafirilor, pe sensul dintre str. Gării spre str. Cuza Vodă, va fi interzis virajul la dreapta pe prima alee după str. Gării și accesul interzis se va muta după intersecția cu str. Romană” transmite primăria Bistriței 
”Rugăm participanții la trafic și riveranii să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări rutiere” precizează Primăria Bistrița.
Share.

About Author

Lasă un comentariu