Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doliu în Târlișua: un tânăr de 33 de ani, tatăl a doi copii a murit într-un accident într-o exploatare forestieră din Hunedoara

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un accident de muncă într-o exploatare forestieră din Hațeg (Hunedoara) a îndoliat o familie din Târlișua și a șocat întreaga comunitate: un tânăr de 33 de ani, Marius Tiuș, tatăl a doi copii mici a murit vineri după amiaza, după ce un copac s-a prăbușit peste el.

Bărbatul era angajat al unei firme de exploatări forestiere de puține vreme, după ce se detașase de la firma unei rude, la insistența noului angajator. Nu e foarte clar cum s-a întâmplat nenorocirea: rudelor li s-ar fi spus că în zona în care lucra, într-o pădure din Hațeg  ar fi avut loc  o alunecare de teren înainte de accident, iar copacul care s-a prăbușit i-ar fi prins piciorul tânărului si i-ar fi strivit artera femurală, ceea ce i-a fost fatal.

Trupul tânărului mort în Hațeg a fost adus acasă, în Târlișua, județul Bistrița-Năsăud sâmbătă după-amiaza. După ce șocanta veste s-a răspândit, mesajele de condoleanțe ale apropiaților, dar și al tuturor celor care l-au cunoscut au inundat rețelele de socializare.

”Zbor lin spre cer Marius, de ce așa repede ai plecat? Suntem de-a dreptul șocați, ai fost un OM BUN, bunul Dumnezeu să îți așeze sufletul la sânul Său, sincere condoleanțe întregii familii !!!” a scris unul dintre apropiați.

În aceste clipe de adâncã tristețe este foarte greu sã îți gãseşti cuvinte, pentru cã nimic nu-ți mai poate mângâia sufletul odatã cu pierderea ființei iubite .Vei rãmâne veşnic în inimile noastre nepotul nostru drag cu o inimã bunã .Dumnezeu sã te odihneascã în pace , şi de acolo de sus sã veghezi copilaşii tãi minunați şi pe draga ta soție 😪😪

Marius Tiuș era căsătorit și era tatăl unui băiețel de clasa 1 si a unei fetițe de doi ani. Împlinise de câteva zile 33 de ani.

Dumnezeu sa-l odihneasca în pace și să-i mângâie familia, teribil de greu încercată!

 

Share.

Lasă un comentariu