Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

O mașină de pompieri s-a răsturnat astăzi pe drumul către un incendiu izbucnit în Ilva Mică. Trei pompieri au fost accidentați ușor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Trei pompieri care plecaseră în misiune să stingă flăcările la un incendiu izbucnit în Ilva Mică au fost răniți sâmbătă după ce autospeciala ISU în care se aflau și care plecase de la stația din Sângeorz Băi, s-a răsturnat pe un drum comunal din Bistrița-Năsăud.

Pompierii răniți au ajuns la spital, după ce li s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență direcționând alte echipaje cu autospeciale de la stația din Năsăud pentru a stinge incendiul de la gospodăria din Ilva Mică.
Potrivit polițiștilor din IPJ accidentul în care a fost implicată autospeciala de pompieri s-a produs pe un drum comunal între Feldru si Ilva Mică: ” În urma accidentului, trei bărbaţi, de 34, 26 şi 20 de ani, au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital. Testarea cu aparatul etilotest a şoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri, în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier”, a informat poliția.

”La intervenția pentru care au fost solicitați au fost direcționate imediat alte resurse de la Secția de Pompieri Nasaud (echipaje de stingere și echipaj de descarcerare), precum si echipaje medicale SMURD și SAJ pentru acordarea asistentei medicale celor trei colegi. Din fericire, cei trei pompieri militari prezintă traumatisme minore și primesc asistenta medicală la locul accidentului. au comunicat că spre locul incendiului produs la anexele unei gospodării din Ilva Mică au fost direcţionate alte resurse, de la secţia de pompieri Năsăud, respectiv un echipaj de stingere şi un echipaj de descarcerare” a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgenta.

Share.

Lasă un comentariu