Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Protest astăzi la APIA: angajații nu vor prelua cereri timp de o oră. Sindicalistii amenință cu blocarea activității dacă nu li se rezolvă revendicările

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Funcționarii APIA Bistrița-Năsăud nu vor prelua  cereri de la fermieri astăzi, 4 mai,  timp de o oră între orele 12.00 și 13.00 ca protest față de neuniformizarea grilelor salariale. E vorba de un protest declanșat în toate centrele  Agenției de Plăți și Intervenție în Agricultură, din țară, declanșat de   Federaţia Naţională a Sindicatelor APIA.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de sindicaliștii din APIA ”Protestul se datorează neuniformizarii salariilor la nivel central”. La Bucuresti sindicaliștii din APIA vor avea si un miting de protest in fața MADR: Având în vedere lipsa de reacție la apelurile transmise Guvernului României și Camerei Deputaților pentru deblocarea proiectului de lege Plx 10/23, constând în uniformizarea salarizării personalului Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, instituție publică în subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Sindicatul Național APIA” au transmis sindicaliștii din APIA. În cazul în care nu le vor fi rezolvate cererile Sindicatul din APIA amenință cu blocarea activității. 

 

imagine arhiva: protest APIA 2017

 

Share.

Lasă un comentariu