Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Nicolae Moldovan, primarul cu 6 mandate al Becleanului nu exclude schimbarea planurilor pentru alegerile din 2024. Într-o lună va face ar putea face un anunt care va reseta totul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nicolae Moldovan, prim-vicepreşedinte PSD Bistrița-Năsăud, primar al Becleanului cu 6 mandate la activ ia în calcul o schimbare de plan pentru Localele din 2024, însă va face anunțul abia după ce va fi prezent la Bruxelles în iunie pentru o gală de decernare a unui important premiu pentru proiecte europene în numele orasului său.

Întrebat de jurnaliști marți la Beclean, cu ocazia unei demonstrații în teren a unor soluții inovative de reabilitare a conductelor de canalizare fără spargerea străzii, ce planuri politice are în 2024, primarul Nicolae Moldovan n-a ascuns că ia în calcul și o altă variantă de candidatură față de cea din ultimii 24 de ani. Nu a dat detalii, însă în culisele politicii se vorbește despre candidatura acestuia la președinția Consiliului Județean, acolo unde actualul președinte, Radu Moldovan a anunțat că nu mai candidează însă că-l dorește succesor pe fostul său purtator de cuvânt si consilier, devenit între timp deputat, Bogdan Gruia Ivan.

Nicolae Moldovan nu a dorit însă să intre astăzi în detalii: „Daţi-mă încă un răgaz de maximum o lună ca să mă pronunţ şi din punctul acesta de vedere. Vă garantez că aşa cum am fost transparent cu dvs şi cu colegii de partid şi cu electoratul, voi transmite corect şi viitorii paşi care se fac din punct de vedere politic, pentru că fiecare om are şi o perspectivă politică, administrativă. În maximum o lună vom vedea formatul în care prezentăm şi aceste momente politice. Să deschidem Băile Figa, să finalizăm cu proiectele şi este timp şi pentru partea politică. Aşa cum v-am arătat de-a lungul timpului, eu întotdeauna m-am bazat pe buna colaborare”, a spus primarul Nicolae Moldovan.

Se pare însă că un sondaj de opinie comandat recent îl creditează pe experimentatul primar al Becleanului, conducatorul unui oras dat exemplu de bune în practici în mai multe rânduri de Comisia Europeană pentru proiectele sale avangardiste, cu un scor dublu față de tânărul deputat promovat cu insistență de presedintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan. De altfel Nicolae Moldovan este și un om politic extrem de experimentat în PSD, cu vechime politic[ mai mare chiar decât a actualului președinte a Consiliului Județean BN.

Share.

About Author

Lasă un comentariu