Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Surprize pentru cei mici în Beclean: patru zile de distracție dedicate Zilei Copilului. Gașca Zurli, capul de afiș al spectacolelor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gașca Zurli este capul de afiș al distracției pe care orașul Beclean o  pregătește pentru cei mici în zilele premergătoare Zilei Copilului dar și după. Nu mai puțin de trei zile  în care fiecare asociație, club grădiniță și școală din zona Becleanului participă cu cele mai reușite programe.  Sunt și concursul de natație la bazinul de înot.

Gașca Zurli, care zilele acestea a sărbatorit 13 ani de activitate are program pe scena din fața Primăriei în 3 iunie. Până atunci însă  vor fi trei zile pline, a anunțat primarul Moldovan. ”Chiar din 31 mai, dar şi în 1, 2, 3 şi 4 iunie, avem câteva momente deosebite. Fiecare asociaţie, club, şcoală, grădiniţă a venit în acest program, să pună la dispoziţia copiilor noştri tot ceea ce e mai frumos. Vom avea un concurs de nataţie, la bazinul de înot, cu 220 de participanţi, în 2 iunie. În 3 iunie avem Gaşca Zurli care va fi prezentă la Beclean de la 11- la 13, scena va fi amplasată în faţa Primăriei. Vom face şi o vizită la parcul de joacă pentru copii care va fi finalizat 99%, mult aşteptat de noi, de la Centrul Social de Zi. În 4 iunie, avem „Împănatul Boului”, o sărbătoare tradiţională”, a explicat primarul Nicolae Moldovan.

Share.

Lasă un comentariu